Nettisivut edullisesti

Suunnittelemme ja toteutamme edulliset nettisivut yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Pääsääntöisesti teemme sivut WordPressillä ja ovat responsiiviset, jolloin toimivat niin tietokoneiden kuin älypuhelinten näytöillä oikein.

Woocommerce verkkokauppa

Woocommerce verkkokauppa pienille kaupoille edullisesti. Kysy tarjous verkkokaupan toteuttamisesta ja ylläpidosta (kaupan vastuulle jää vain tilausten toimitus sekä asiakaspalvelu) Tutustu woocommercella toteutettuun verkkokauppaan  https://www.sannari.fi/.  (Halutessa voit myydä tuotteet kyseisen verkkokaupan kautta, jolloin maksat välityspalkkion vain myydyistä tuotteista). Ota yhteyttä sähköpostilla info(at)otternetworks.fi ja kysy tarjous, riippuen lähtötilanteesta aloituskulut voivat jäädä kymmeniin euroihin. 

Digimarkkinointi, Verkkosivustojen ylläpito

Lisäksi teemme digitaalista markkinointia, kuten hakukonemainontaa, hakukoneoptimointia, sähköpostimarkinointia ja SOME markkinointia.  Lisäksi ylläpidämme nettisivuja sekä verkkokauppoja niin omia kuin muidenkin sivustoja.

Tarjoamme palveluja etupäässä pienille yrityksille, tarjoten lisäksi toimistoapua myös muihin ”toimiston” arkirutiineihin.

Kysykää lisää palveluistamme tai kertokaa tarpeenne joko sähköpostilla info(at)otternetworks tai lomakkeen kautta. Vastamme mielellään kysymyksiinne sekä teemme tarjouksen teille sopivasta palvelusta/tuotteesta. 

Otter Networks
y-tunnus 1850209-2
36220 Kangasala
info(at)otternetworks.fi