NordVPN – Turvaa verkkoselailuun

Käytätkö Windowsia työssä, macOSia kotona ja Linuxia erikoisprojekteissasi? Ei ongelmaa. Kutakin yllä mainittua käyttöjärjestelmää varten on olemassa oma NordVPN-sovelluksensa, minkä lisäksi meillä on sovellukset iOSille, Androidille ja Android TV:lle.

Lue lisää täältä!

Osastot: ,

NordVPN on VPN-palvelu ja verkkoturvallisuusyritys Nord Securityn lippulaivatuote. Arvostamme ihmisten valinnanvapautta enemmän kuin mitään muuta, joten pyrimme tarjoamaan käyttäjillemme pääsyn ilmaiseen ja turvalliseen internetiin. Kovalla työllä, omistautumisella ja teknologisilla innovaatioilla olemme luoneet maailman nopeimman VPN:n, jossa on uusimmat ominaisuudet.

Nosta verkkoturvasi seuraavalle tasolle NordVPN:n Threat Protection -ominaisuudella. Sinun ei tarvitse muodostaa yhteyttä VPN-palvelimeen, jotta ominaisuus toimisi. Kun otat Threat Protection -ominaisuuden käyttöön asetuksista, se tekee selaamisestasi turvallisempaa ja sujuvampaa seuraamatta toimintaasi verkossa. Älä huolehdi haittaohjelmien lataamisesta, seurannasta ja tunkeilevista mainoksista tai haitallisen URL-osoitteen käyttämisestä – Threat Protection neutraloi nämä verkkouhat ennen kuin ne voivat todella vahingoittaa laitettasi tai tietojasi.

Hyvä VPN-palvelu tarjoaa turvallisen, salatun tunnelin verkkoliikenteen kulkuun. Kukaan ei näe tunnelin läpi tai saa käsiinsä verkkotietojasi. NordVPN on paras VPN, kun haluat mielenrauhaa käyttäessäsi julkista Wi-Fi-yhteyttä. Saa henkilökohtaiset tiedot tai työtiedostot turvallisesti käyttöösi, salaa internetyhteys ja pidä selaushistoria yksityisenä. Osta VPN-palvelu saadaksesi yksityisyyttä ja turvaa verkossa.